Weekend Activ la Catarat

Sambata, 23 octombrie, incheiem sezonul de alpinism cu o ultima iesire la Sinaia! Ne vom catara la faleza Sf.Ana, vom participa la un mic concurs ce conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet, apoi vom face rapel, iar la final vom merge intr-o scurta drumetie in care vom cauta Comoara Spiridusilor si vom admira simfonia de culori a Toamnei🙂

Weekend Activ la Catarat

Ce: Alpinism

Cand: Sambata, 23 octombrie

Unde: Sinaia

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet, indiferent de varsta sau de nivel, putand participa chiar si cei care nu s-au mai catarat niciodata.
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Mai multe detalii

Dificultate traseu alpinism: La faleza Tabere cu Suflet de la Sf.Ana sunt trei trasee de alpinism de grad redus (3-4 UIAA). Traseul este asigurat si este ideal pentru initiere.

Ce oferim:
– Varianta All Inclusive: Transport din Bucuresti cu microbuzul Asociatiei, initiere & instruire alpinism, echipament alpinism (ham, casca, coarda, dispozitiv filare, carabiniere, anouri), spirt sau gel dezinfectant, masa picnic, supraveghere copiii si, nu in ultimul rand, garantia unei zile memorabile:)
– Varianta Just Climb: Toate de mai sus, mai putin transport si masa.

Contributie:
– 100 lei – varianta Just Climb
-150 lei – varianta All Inclusive
Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de 20% reducere 50% reducere. Mai multe detalii

Inscrieri: aici. Locurile la aceasta iesire sunt limitate, ocuparea fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Masuri de prevenire a infectarii cu COVID 19: Ne propunem sa respectam regulile de igiena si de distantare fizica atat pe timpul transportului cat si pe traseu. Mai multe detalii

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima iesire la catarat.

Foto: Tabere cu Suflet


Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa organizam ateliere de alpinism si sa transmitem copiilor si / sau adultilor notiuni de catarat. De asemenea ne propunem sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

2 thoughts on “Weekend Activ la Catarat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s