Cu bicicletele la Argedava

Luna viitoare va invitam la o iesire cu bicicletele la Argedava! Vom pedala pe malul Argesului si vom vedea vestigii istorice mai vechi sau mai noi, printre care si locul misterioasei Argedava – Cetatea-capitala a lui Burebista!

ArgedavaArgedava este una dintre cele mai importante cetati dacice din Campia Munteniei! Este situata nu departe de Bucuresti, pe un promotoriu ce domina lunca Argesului. Unii istorici considera ca aici a fost prima capitala a Daciei si ca acesta este locul de nastere al marelui Burebista! Tot aici, legendele povestestc despre o necropola in care s-au gasit schelete misterioase, de oameni uriasi, cu inaltimea de peste 4 m! Mai multe detalii

Weekend Activ pe 2 Roti

Ce: Tura Velo

Cand: Duminica, 14 noiembrie

Unde: pe malul Argesului

Ce vom vedea: Cetatea Argedava, Biserica lui Constantin Brancoveanu si fostul Port Bucuresti

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere.

Dificultate: Redusa, pot veni si copii. Lungimea traseului este de 25 km, iar diferenta de nivel nesemnificativa. Exista si o varianta mai scurta, de 12 km. Se merge pe un drum batatorit, unde nu se acumuleaza noroi. Timpul estimat de parcurgere este de 3-5 ore.

Ce oferim: Indrumare traseu, supraveghere copii, apa la inceputul turei, produs energizant si garantia unei zile memorabile:) La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rugam sa ne spuneti cu o saptamana inainte.

Cost: 30 lei. Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de gratuitate! Mai multe detalii

Inscrieri: aici. La aceasta tura locurile sunt limitate, ocuparea lor fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Iata cum a fost la ultima tura la Argedava.

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 Roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: TabereCuSuflet.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s