WeCare pentru o Campioana

Sunt o multime de cereri de ajutor pe care le primim luna de luna. In conformitate cu Valorile care ne ghideaza, incercam sa ajutam cat mai multe persoane cu resursele pe care le avem, iar daca nu reusim, publicam cererea pe pagina WeCare Filantropica, cu speranta ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
Ultima cerere primita este de la o componenta a echipei nationale de handbal a Romaniei pentru persoane cu handicap!

Alina este o persoana cu handicap gradul I, fiind in scaun cu rotile de la vârsta de 1 an și 7 luni. Nu s-a lasat doborata insa. Este mama unui băiat de 16 ani si practica sport de performanta. Este componenta a echipei naționale de handbal in scaun cu rotile a României și îsi doreste un scaun mai activ care sa ii permita sa participe la competiții de atletism.

Acest scaun este motivul pentru care ne-a contactat. “Este un scaun dorit enorm de mine, dar din păcate nu mi-l pot permite” ne spune ea. “Costa doar 400 euro și poate ma puteți ajuta dvs. Mulțumesc frumos”

Nu avem un numar de cont al Alinei, insa daca doriti sa o ajutati, va rugam sa ne spuneti si va dam contactul ei. Doamne ajuta!

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s