Certificat de Omenie

Este nevoie de certificatul verde pentru a veni in tabere? Este o intrebare pe care am tot auzit-o in ultimul timp. Acest document, care a reusit sa scindeze societatea in ultimul timp, ne-a aratat ca Omenia este mai presus de boala. De aceea va propunem un Certificat de Omenie!
Iar daca intampinati probleme in achizitionarea de bunuri deoarece nu sunteti vaccinati, va rugam sa ne spuneti si va ajutam cu drag!

La fel ca anul trecut, cand nu a fost impusa prezentarea unui test PCR pentru a nu creste artificial pretul taberelor, nu vom limita nici acum accesul la programele noastre. Ca de obiecei, vom urma reglementarile oficiale, atunci cand acestea exista, iar in cazul in care legislatia impune unitatilor de cazare sa solicite certificatul verde, sau daca la activitatile la care vom participa este necesar acest document, ne vom supune legii. Credem ca acum este mai multa nevoie ca oricand de educatie, iar in momentele de cumpana din ultimii ani, nevoia de sprijin si relationare sociala este si mai mare, de aceea ne propunem sa continuam sa organizam activitati pentru copii si nu numai. Pentru a putea face acest lucru, am introdus conceptul de Certificat de Omenie. Detalii cat de curand

De asemenea, ne propunem sa reactivam programul WeCare Totul va fi bine! si sa ii ajutam pe cei care au nevoie de diferite bunuri si, din cauza ca nu sunt vaccinati, nu au acces in magazine.
Programul WeCare Totul va fi bine! a fost creat in martie 2020, odata cu izbucnirea pandemiei de coronavirus. Prin acest program au fost oferite produse alimentare (produse lactate, sucuri naturale) persoanelor aflate in nevoie si au fost sprijinite persoanele in varsta prin procurarea produselor de stricta necesitate (medicamente, produse alimentare, produse de igiena, etc). Mai multe detalii
Decizia de a reactiva acest program a fost luata dupa ce mai multi prieteni Tabere cu Suflet ne-au povestit ca au nevoie de diferite bunuri pe care nu le pot procura.

Foto: Tabere cu Suflet

One thought on “Certificat de Omenie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s