Ne face placere sa anuntam continuarea programului WeCare Aripi pentru Viitor si in 2022! In Tabara Vacantei din perioada 2-7 ianuarie, un copil de 15 ani, sub indrumarea si supravegherea a doi instructori adulti, a coordonat o mini grupa de copii! Si s-a descurcat cu brio, ba chiar a facut minuni putem spune:) Cel putin asa reiese din feedbackul copiilor si al parintilor acestora!

Eva vine de mica in Tabere cu Suflet:) A participat an de a, la o multime de Tabere de Schi sau de Mountainbike! Iata ca intre timp aripile i-au crescut si a venit vremea sa treaca intr-o alta etapa a vietii:)

Sub indrumarea lui Radu si supravegherea permanenta a lui Alex, ea a preluat grupa Fluturasilor din Tabara Vacantei! A fost o grupa micuta, cu doar patru copii, care s-au simtit foarte bine si au facut progrese foarte mari sub indrumarea Evei:) Iata un scurt film:

Iata si parerea unui parinte: “Initial nu am fost incantata cand am auzit ca profesorul ei are varsta de 15 ani, insa se pare ca Eva a fost un instructor bun si fetita mea chiar are numai cuvinte de lauda la adresa ei, ceea ce ma bucura.”

Felicitari Evei si speram sa o ajute in viitor! 🙂

Aripi pentru Viitor este un proiect WeCare care a luat fiinta in 2015, pornind din dorinta de a a juta copiii sa stea pe propriile picioare! Mai multe detalii

Camera & Foto: Violeta Stanciu, Tabere cu Suflet 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s