Anul acesta sarbatorim Ziua Internationala a Zapezii la Sinaia! Sambata, 15 ianuarie, ne luam schiurile si placile si urcam la Cota 2000, unde ne vom bucura de zapada si vom schia pe toate partiile din Valea Dorului si nu numai:)

In mod normal, iesirea ar fi trebuit sa aiba loc la Predeal, insa aici zapada se lasa asteptata in continuare in acesta sezon:( Asa ca ne vom muta la Sinaia, unde anul trecut ne-am simtit atat de bineπŸ™‚

Weekend Activ pe Zapada

Unde: Sinaia

Cand: Sambata, 15 ianuarie

Ce: Schi sau Snowboard

Nivel recomandat: Intermediar sau Avansat

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Daca vreti sa veniti doar sa ne cunoasteti, va asteptam ca invitat:)

Masuri de prevenire a infectarii cu COVID 19: Vom merge in grup restrans si vom respecta regulile impuse, cand schiem, in timpul pauzelor si cand urcam cu telescaunul / telecabina. De asemenea, urmarim cu atentie modificarile propuse, urmand sa va anuntam daca mai apar si alte restrictii. Mai multe detalii

Competitie: De obicei, la iesirile la schi organizam cate un concurs de Schi si Snowboard. Daca vor fi conditiile necesare iar partia ne va permite, vom relua Cupa Tabere cu Suflet!

Ce oferim:
Sunt 3 variante posibile:

  • Just Race: include doar participarea la concurs;
  • Just Ski: include instruire ski, supraveghere pe partie si participarea la concurs;
  • All inclusive: include transport din Bucuresti, masa de pranz stil picnic, instruire schi, supraveghere si participarea la concurs.

Contributie:
Contributia pentru aceasta iesire este:

  • Just Race: GRATUIT;
  • Just Ski: 100 lei;
  • All inclusive: 170 lei. Pretul nu include transportul pe cablu si, daca este cazul, echipamentul de inchiriat.
    Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de gratuitate 10%. Mai multe detalii

Servicii suplimentare: Daca nu aveti echipament si doriti sa va ajutam sa inchiriati, va rugam sa ne spuneti numarul la picior si inaltimea.

Inscrieri: aici. La aceasta iesire locurile sunt limitate, ocuparea lor fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultimul Weekend Activ la Schi la SinaiaπŸ™‚

Va asteptam cu drag!

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar iarna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

One thought on “World Snow Day

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s