Weekend Activ in Vacanta de Iarna

Weekendurile Active la Schi si Snowboard continua si in Vacanta de Iarna! Duminica, 9 ianuarie, vom merge la Sinaia si vom schia, sau ne vom da cu placa, la Cota 2000 si in Valea Soarelui:)

Weekend Activ pe Zapada

Unde: Sinaia. Daca nu vor fi conditii bune, vom merge la Predeal.

Cand: Duminica, 9 ianuarie

Ce: Schi sau Snowboard

Nivel recomandat: Intermediar sau Avansat

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care nu sunteti membru si doriti sa deveniti, va rugam sa completati Formularul de Inscriere. Daca vreti sa veniti doar sa ne cunoasteti, va asteptam ca invitat:)

Masuri de prevenire a infectarii cu COVID 19: Vom merge in grup restrans si vom respecta regulile impuse, cand schiem, in timpul pauzelor si cand urcam cu telescaunul / telecabina. De asemenea, urmarim cu atentie modificarile propuse, urmand sa va anuntam daca mai apar si alte restrictii. Mai multe detalii

Competitie: De obicei, la iesirile la schi organizam cate un concurs de Schi si Snowboard. Daca vor fi conditiile necesare iar partia ne va permite, vom relua Cupa Tabere cu Suflet!

Ce oferim:
Sunt 3 variante posibile:

  • Just Race: include doar participarea la concurs;
  • Just Ski: include instruire ski, supraveghere pe partie si participarea la concurs;
  • All inclusive: include transport din Bucuresti, masa de pranz stil picnic, instruire schi, supraveghere si participarea la concurs.

Contributie:
Contributia pentru aceasta iesire este:

  • Just Race: GRATUIT;
  • Just Ski: 100 lei;
  • All inclusive: 170 lei. Pretul nu include transportul pe cablu si, daca este cazul, echipamentul de inchiriat.
    Detinatorii de carduri Fii Activ! beneficiaza de gratuitate! Mai multe detalii

Servicii suplimentare: Daca nu aveti echipament si doriti sa va ajutam sa inchiriati, va rugam sa ne spuneti numarul la picior si inaltimea.

Inscrieri: aici. La aceasta iesire locurile sunt limitate, ocuparea lor fiind facuta in ordinea inscrierii. Dupa inscriere veti primi un email automat, urmand ca ulterior sa primiti confirmarea de participare de la unul dintre organizatori, precum si programul detaliat cu ora si locul de intalnire.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultimul Weekend Activ la Schi la Sinaia, in iunie 2021:)

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar iarna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a comment